Hoofdsponsor Kojo Engineering

Wie zijn wij?

Wij zijn Kojo Engineering, sinds 2017 trotse hoofdsponsor van Studievereniging Blauwdruk. Kojo Engineering is een multidisciplinair ingenieursbureau. Een onafhankelijk familiebedrijf met meer dan vijftig medewerkers in vaste dienst. Binnen onze organisatie hebben we vier disciplines:  elektrotechniek & instrumentatie, industriële automatisering, werktuigbouw & piping en bouwkunde & civiel.

Wij adviseren onze opdrachtgevers en ondersteunen hen bij het oplossen van technische vraagstukken. Deze opdrachtgevers zijn actief in de (petro) chemische-, proces-, productie- en voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast zijn wij actief in projecten voor de overheid en de energiesector. De werkzaamheden worden zowel bij de opdrachtgever als op eigen locatie uitgevoerd.
Met onze vaste medewerkers biedt Kojo Engineering continuïteit en flexibiliteit. Kenmerkend voor ons bedrijf is de langdurige binding met onze eigen werknemers én de opdrachtgevers.

Kojo Engineering & Studievereniging Blauwdruk

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop binnen ons bedrijf. Wij investeren veel in talent en opleiding. Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage of een gave functie als net afgestudeerde starter? Neem contact met ons op of neem alvast een kijkje op onze website; http://www.kojo.nl/. We bekijken graag de mogelijkheden!

 

Wij kijken er naar uit om de komende jaren  hoofdsponsor van Studievereniging Blauwdruk te zijn! Jaarlijks zullen we een evenement organiseren in samenwerking met Studievereniging Blauwdruk en hopen we met jullie kennis te maken.