Bestuur 2018-2019

Voorzitter

Ik ben Yasmin Wielemaker en op dit moment ben ik vierdejaars student Engineering –afstudeerrichting Design & Innovation- en in mijn 2e jaar ben ik als bestuurslid bij Blauwdruk gekomen. Dit jaar heb ik de functie van voorzitter op me genomen. Ik ben iemand die graag bezig is om meer te leren maar ook om lekker bezig te zijn met voetballen, tekenen, eten of lachen.

De motivatie die ik had om bij Blauwdruk betrokken te zijn is omdat deel zijn van de leiding van een studievereniging een ware uitdaging is en ik graag een uitdaging aan ga. Wat ook hier van belang is, is dat ik graag voor een goede studeeromgeving zorg en de kwaliteit van de opleiding wil verbeteren door de acties die vanuit de studievereniging genomen worden.

Binnen het bestuur van Blauwdruk ben ik van plan veel te leren, dingen zoals het beter leren spreken in grote groepen, controle laten gaan en het meenemen van andere mensen in mijn visie en beleid.

Ook ben ik actief geweest binnen de EducaCie, dit is een commissie binnen Blauwdruk die staat voor educatieve commissie. Hierbij hield ik mij bezig met het inventariseren, waarborgen en verbeteren van de opleiding Engineering voor student maar ook docent.

 

Penningmeester

Ik ben Omar El Nahhas, 19 jaar en lid van blauwdruk sinds juni 2017. Ik heb de rol van penningmeester op mij genomen in het schooljaar 2018-2019. Ik ben op dit moment 3e jaars student Engineering op de HZ Vlissingen. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het basketbalveld, in de fitness of bezig met hardware/software.

Ik ga afstuderen in de richting Mechatronica, om vervolgens mijn Master Embedded Systems te gaan doen op de TU in Eindhoven. Naast het bestuur van Blauwdruk, zit ik ook in de opleidingscommissie van de opleiding Engineering. Dit heb ik gedaan om de opleiding (en de ervaring voor studenten) te verbeteren en ondersteunen waar nodig was. Dit heeft afgelopen jaren zijn vruchten afgeworpen, en ik zal vol enthousiasme doorgaan.

Blauwdruk geeft mij de kans om mezelf te ontwikkelen op het gebied van leiderschap, het werken in een professionele omgeving en het netwerken met bedrijven.

 

Secretaris

Mijn naam is Pascal Flohil, 20 jaar momenteel ben ik tweede jaars student aan de opleiding Engineering. Voor deze opleiding heb ik mijn HAVO en VWO diploma behaald, afgelopen jaar heb ik de keuze gemaakt voor de richting Science en Technology.

Naast de opleiding ben ik zeer geïnteresseerd in luchtvaart, en economie. Hier ben ik dan ook naast de opleiding mee bezig.

Binnen de school ben ik mede bestuurslid van Blauwdruk, met als doel om de opleiding Engineering verder te verbeteren en af te stellen voor de studenten. Daarnaast heb ik het afgelopen jaar veel contact gehad met het meerendeel van de studenten en heb ik daarbij een goed beeld gekregen van de wensen  hiervan. Ik ben betrokken geraakt bij Blauwdruk door te ervaren wat deze studievereniging doet en betekent, in verscheidene vormen, voor de studenten. Als medebestuurslid van Blauwdruk is dit voor mij dan ook een uitgewezen mogelijkheid om meer betrokken te zijn met alles rondom de opleiding.

 

Algemeen Bestuurslid

Ik ben Martijn Crombeen, tweedejaars Engineering student. Hiervoor heb ik de HAVO afgerond. Binnen Engineering heb ik gekozen voor de richting van Mechatronica & Energie en Proces Techniek en in het vierde jaar zal ik gaan specialiseren in de richting Mechatronica.

 

Naast school ben ik DJ en heb ik een bedrijf: SevenC Events. Ik organiseer, draai en voorzie feesten van licht- en geluidsapparatuur. Verder doe ik ook losse verhuur en producties. Afgelopen zomervakantie heb ik een cursus bedrijfseconomie gevolgd om zo de benodigde kennis te verkrijgen om een bedrijf te starten. Ik vind het dan ook erg leuk om ook in de economische tak kennis te op te doen omdat ik later ook een bedrijf wil in de techniek.

 

Blauwdruk zag ik als een mooie kans om kennis op te doen over werken in een professioneel groepsverband en  ik vind het belangrijk om betrokken te zijn bij de opleiding en te kunnen verbeteren waar nodig.